Voeg een bericht toe : : Zoek
Er zijn nu 71 berichten in het gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>>
Bekijk berichten 41 tot 50.
John Aertssen |
Even een kort berichtje om onze positieve gevoelens met anderen te delen. Op 13 mei zijn wij aan het zoeken geweest naar een leuke camping in west Brabant voor onze zomervakantie.Op die manier kwamen wij ook bij 't Schouwke. Na een uitermate plezierige ontvangst hebben we de camping bekeken en waren "direct verkocht". Prima royale plaatsen, uitstekend sanitair en de mensen die al op de camping stonden waren erg aardig en attent. Wat wil een mens nog meer? Direct geboekt en met een goed gevoel naar huis. Naar ons idee is deze camping een aanrader!
18 mei 2011 - deventer

Wiebe (de mollenvanger)en Geertje |
Vanuit Fryslan wensen wij jullie een goed en gezegend nieuwjaar.We hopen dat 2011 voor jullie een goed campingjaar wordt met mooi weer.Wij komen vast weer langs.Groetjes en tot ziens
1 januari 2011 - Oudehaske

fam. van Dijk
`t Schouwke is een nette camping waar alles mag en niets moet. Christ en Lizet staan altijd voor je klaar en willen je met alles helpen. De kinderen hebben een geweldige week gehad, ze hadden geen tijd om met hun eigen speelgoed te spelen. Ze mochten de pony`s Wendy en Lucky helpen verzorgen en er ook op rijden

Tot volgend jaar !
ps bedankt voor het leuke prijsje voor Lotte
2 december 2010 - Apeldoorn

ad en levina |
Wij hebben bij jullie een heerlijke week gehad,mooie camping.We hebben heerlijk kunnen rijden met ons paard in de mooie omgeving.
Bedankt groetjes ad en levina
31 oktober 2010 - meliskerke

Combi-Camp Club Nederland |
Gedurende het weekend 10-12 september waren we te gast op 't Schauwke. Mede door de vriendelijke gastvrouw en heer, het leuke terrein, de prima voorzieningen en -gelukkig- het goede weer, hadden we een geweldig weekend.
24 september 2010 - p.a. Gouda

Fam Hofkens |
Geweldige vakantie gehad op 't Schouwke. Vriendelijke mensen, keurig verzorgde faciliteiten en mooie omgeving waar genoeg te doen is.
7 september 2010 - Geertruidenberg

Jac en Bep Verdellen |
Hartelijk dank voor de mooie tijd op de prachtige mini-camping met goede sanitaire voorzieningen en de gastvrije ontvangst.Je kunt hier prachtige fietstochten maken naar Belgie en Zeeland en de vele mooie steden in de buurt,en dat slechts op 1,5 uur rijden vanuit Limburg.
Een bezoek aan deze camping is een aanrader.Nogmaals bedankt en we komen nog eens terug.
22 augustus 2010 - Horst

De chiromensen van eind juli
Het was echt top hoe we alsnog aan een gratis slaapplaats geraakten! 23u hebben jullie ons nog 'onderdak' gegeven en dat gratis! We kregen een ruimte om te 'chillen' en een ruimte om te slapen! De dag erna mochten we ons ook wassen onder de zeer mooi afgewerkte douches! Jullie waren supervriendelijk & gastvrij! Dankjewel Meneer & mevrouw!
10 augustus 2010

Fam. van Nijendaal |
We zijn nu drie dagen thuis, maar we missen het nu al. De omgeving, de vrijheid en de gastvrijheid en bovenal jullie vriendelijkheid. We kunnen niet wachten tot de volgende keer. Groetjes.
31 juli 2010 - Leiden

Miedema |
Wij, als echte Friezen, hebben het geweldig naar onze zin gehad en willen jullie nogmaals bedanken voor jullie spontaniteit en Brabantse vriendelijkheid. Maar ook bedankt voor de dagelijkse krant. Aukje en Piet
19 juli 2010 - Hurdegaryp

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>>
Gastenboek doorzoeken op:
Bericht : - Naam : - Alles :
Zoekterm: