Voeg een bericht toe : : Zoek
Er zijn nu 73 berichten in het gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>>
Bekijk berichten 31 tot 40.
Anne en Peter |
We hebben genoten met ons clubje op een "eigen" veld. Fam. van Meer jullie hebben goed door wat een campinggast wil . Prachtig en schoon sanitair gebouw waar ook een slechtweeraccomodatie aan is verbonden
14 mei 2012 - Wouw

Cor en Trudy | |
Hallo Lizet en Christ
Wij hebben ons verblijf op jullie camping als zeer prettig ervaren.De camping is erg mooi en netjes en jullie zijn erg vriendelijk voor de gasten.We komen zeker nog wel eens terug.
Met vriendelijk groet,Fam,Heskes uit Naluk
3 mei 2012 - Naaldwijk

Bianca de Wildt
fam van Meer
Bedankt voor het heerlijke paasweekend. wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en de mooie camping. alles was piekfijn verzorgd. zelfs de paaseieren vielen heel goed in de smaak ze zijn er de hele dag zoet mee geweest. ook nog bedankt namens onze dochter dat ze op Wendy en lucky mocht rijden ze vond het helemaal het einde. we komen zeker nog een keertje terug. het is echt een aanrader
10 april 2012 - Alphen nbr

Fam. Bartels
Mooie camping met goede plaatsen en uitstekend sanitair. Gelegen in de Brabantse Wal is dit een uitgangspunt voor mooie fietstochten en wandelingen naar de Kalmthoutse heide, de Wouwse Plantage en de Volkenraksluizen bij de Schelde. Mooie steden zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Antwerpen zijn dicht bij. Thuisgekomen na een leuke dag is er altijd een praatje met de beheerders Lizet en Christ en als je wilt kun je 's avond TV kijken in de huiskamer. Voor de kleintjes zijn er fietsjes en een fijne zandbak en als je geluk hebt mag je ook een ritje maken op het paard.
8 november 2011 - Schiedam

jannie en marten kuipers |
Lizet en christ jullie hebben een pluim verdient.Zoals jullie de camping verzorgen.de gasten kunnen altijd bij jullie terecht en voor ons was jullie begrip en meeleven zeer verwarmend hgroeten A carvstral
25 oktober 2011 - vlaardingen

Hein en Henny Groothuis |
Fantastische camping met mooie ruime plaatsen. Uitstekend sanitair, dat voortreffelijk werd schoongehouden, en een mooie relaxruimte met tv en leesboeken en een tafel, waarop je kunt internetten met een laptop. Een prima uitvalsbasis ook voor fietstochten. Wij boekten voor een nacht, maar mochten tot het einde van de tweede dag blijven staan.
25 september 2011 - Bavel

John Aertssen |
Kamperen bij "t Schouwke

Helaas moesten wij gisteren 't Schouwke verlaten omdat onze vakantie er op zit. Ruim twee weken hebben wij met volle teugen genoten van de camping, mede campingbewoners en de fam Van Meer. In een woord super. Met raad en daad word je bijgestaan om te zorgen dat je verblijf een topper wordt in je (jarenlange)kampeerervaring. Hierin zijn jullie zeker geslaagd. We kwamen tijd te kort om de prachtige omgeving en de mooie steden en dorpen allemaal te verkennen. Nogmaals onze dank.
14 juli 2011 - Deventer

Cokki en Ad Voesenek |
Wat een leuke camping is dit. Mooie plaatsen, schoon sanitair en vooral gewone mensen met aandacht voor de gasten. We komen terug (als het mag).
13 juni 2011 - Bavel

Rob en Ria |
Wij hebben afgelopen week genoten bij jullie op de camping. Mooie plaatsen, heel schoon sanitair. Een mooi uitzicht op de paarden. Het was geweldig, komen zeker terug.

Groetjes Rob en Ria van Eindhoven
4 juni 2011 - Tilburg

fam van den IJssel |
Lizet en Christ
Bedankt voor de mooie week voor het gezellige praatje de omgeving en het mooie en schoone sanitair.
Een aanrader voor iedereen om bij jullie te gast te zijn mede door de mooie omgeving en de fietsroutes.
Nogmaals bedankt en wij komen zeker een keer terug.
29 mei 2011 - Lisse

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>>
Gastenboek doorzoeken op:
Bericht : - Naam : - Alles :
Zoekterm: